Materialen

Travelling the World werkt met een (digitale) handleiding voor de leraar. De leerlingen werken met een aantrekkelijk leerdagboek in de vorm van een reisgids. De gebruiksvriendelijke digitale leerlingomgeving maakt de methode compleet. Dankzij ons slimme digitale platform is de methode altijd up to date.

Handleiding

De lerarenhandleiding is digitaal en geschikt voor computer, tablet of smartphone. De handleiding biedt snel overzicht van de les. Afbeeldingen, clips, taken en antwoorden, een digitale wereldbol met werelddelen en landen, een vliegapp, routeplanner, Streetview, (oefen)toetsen inclusief topografie, en achtergrondinformatie zijn eenvoudig geïntegreerd. Met één klik vanaf uw device, bedient u vanuit iedere positie in de klas het digibord. Optimaal gebruiksgemak dus. Voor leerkrachten die liever met een papieren handleiding werken, is er een handige printoptie beschikbaar. En voor wie het digibord liever op de gebruikelijke wijze bedient, is er de Simple Viewer. Meer weten? Bekijk de pagina slim digitaal.

Leerdagboek

Hoe leuk is het om weg te dromen bij een mooie reisgids? Die beleving hebben leerlingen wanneer ze de reisgids van Travelling the World openslaan. Ze worden meegenomen naar allerlei bestemmingen, dichtbij en ver weg. Vlot geschreven informatie, mooi beeldmateriaal afgewisseld met leuke illustraties, strips en aantrekkelijke opdrachten, maken van de reisgids een persoonlijk reisverslag. Heerlijk om in te kijken en fijn om mee te werken.